Presse

Den landsdækkende Ombold-fodboldturnering var forbi Randers. Her var hold kommet langvejs fra for at spille om pokalerne. Pressefoto

Den landsdækkende fodboldturnering Ombold blev holdt i Arena Randers i slutningen af november.

Hold bestående af brugere fra væresteder, varmestuer og forskellige psykiatriske tilbud og deres kommunale vejledere spillede med og mod hinanden om pokalerne, da fodboldturneringen Ombold fandt sted i Arena Randers i slutningen af november. Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Uddrag af tekst fra: Randers udgaven af dinavis.dk

Du kan læse hele artiklen HER

Prismodtagere fra SAM Foreningen sammen med Lars Danmark (th), aktionærrådsformand i aktionærkreds Østjylland. Foto Andelskassen

SAM foreningen Randers modtager pris på 15.000kr.

Andelskassen hylder SAM Foreningen i Randers og tildeler foreningen bankens ”Sammen kan vi mere-pris 2024” i aktionærkreds Østjylland. Med prisen følger 15.000 kroner.

På Andelskassens aktionærmøde 4. marts 2024 i Tinghallen i Viborg uddelte banken traditionen tro Andelskasseprisen og tre ‘Sammen kan vi mere-priser’. Priserne går til små og store initiativer, der skaber glæde, udvikling og sammenhold, og som gør en forskel i lokalsamfundet.

Uddrag af tekst fra: Randers-Netavis.dk

Du kan læse hele artiklen HER