SAM’s frivillige

I SAM Foreningen, har vi som så mange andre foreninger til tider brug for ekstra hænder, det er oftest brugere der træder til som frivillig. og i SAM hylder vi de frivillige, så uanset om man laver lidt eller meget er vi rigtig glad for hjælpen i foreningen.
Der er indimellem et arrangement eksklusivt for foreningens frivillige.
Kunne tænke dig at blive frivillig, så henvend dig til en af SAM Foreningens koordinatorer.

De frivillige har også deres egen Facebook side “SAM Foreningnens Frivillige“.

Her er nogle af vores frivillige:

Hils på Hanne, som har været frivillig i SAM Foreningen siden vi havde DM i Ombold i 2013 på J.O. Krags plads. Hun er med til fitness, varmtvands massage og lær Crawl. Hun er blevet en del af den gode historie, fællesskabet og foreningslivet.

Hils på Karina, som har været frivillig i SAM Foreningen siden 2017 💪 og er blevet en del af SAM bestyrelsen, fællesskabet og foreningslivet. Og så er hun mega god til at bage drømmekage, når vi er på vores ture ud af huset.

Hils på Preben, som har været ansat i seniorjob i SAM Foreningen siden 2013. I 2020 blev han frivillig og sørger for kolonihaven Onkel SAM’s Hytte, hønsene, laver kaffe til vores turer ud af huset og er blevet en del af den gode historie, fællesskabet og foreningslivet.

Marie og Jan er gift og har været frivillig i SAM foreningen igennem en lang årrække.
Jan bidrager jævnligt med artikler, som fotograf og diverse tryksager. Det sætter vi stor pris på, da vi jo gerne vil have at så mange så mulig, får kendskab til SAM.
Marie byder alle og enhver varmt velkommen i SAM foreningen. Hun har talegaverne i orden og er god til at snakke med alle. Derudover kender hun flere politikere, som hun gerne inviterer med til kaffe og info om SAM.
Tak for jeres bidrag til foreningen.

Jeanette er bruger og frivillig i SAM foreningen. Hun har bl.a. for nylig stået for indretningen i vores kolonihavehus på Benzonvej. Man får altid gode snakke med Jeanette og så er hun mega sej på svømmebanerne 🤩🌊 Tak fordi du er en del af SAM 🎊

Hvad de så laver, det er meget forskelligt, men alt fra kontakt til brugere, hjælpe ved aktiviteter, eller måske endda sidde i vores bestyrelse.