Allan:

Allan er én af de seje koordinatorer, i SAM foreningen.
Han står altid klar med et smil på læben, god energi og et lyttende ører.
Allan brænder for at bygge relationer med, og mellem mennesker og har en forkærlighed for arbejdet med vores unge.
Han er vellidt og skaber en god stemning, uanset hvor han kommer.
Hans indsats til aktiviteterne, såvel som hans arbejde med vores samarbejdspartnere, skinner igennem i hverdagen – hos brugerne, de frivillige, bestyrelsen og alle andre der har at gøre med SAM foreningen.

Anne

Anne er koordinator i SAM foreningen og du møder hende til alle ugens aktiviteter og er med på turer ud af huset. Anne brænder for relation med den enkelte bruger og for unge gruppen. Hun står altid klar til at tage godt imod dig, uanset hvem du er og hvad du kommer med.

Helene:

Helene er altid et stort smil, og så er hun rigtig god til mennesker. Hun mærker hurtig, når der er noget omkring hende som rør sig.
Helene er super god til sociale medier og står for alt hvad der har med det at gøre i Sam Foreningen, hun ved også lidt om heste, og så står hun også for svømningen om tirsdagen.